Home

 

Freepack Software: dé oplossing voor de flexbranche

Het allergrootste voordeel van werken met Freepack? Het is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je kunt razendsnel schakelen tussen de schermen door gebruik te maken van de sneltoetsen of programmanummers.

Freepack is voor mij daarom dé oplossing als het gaat om software voor de uitzendbranche. Zelf heb ik sinds 2001 met Freepack Software gewerkt en alle grote veranderingen zien gebeuren. Veel mensen vinden het er een beetje stoffig of oubollig uitzien. Maar dat zegt helemaal niets over de kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid van het pakket of de kundige helpdesk. Freepack loopt altijd in de pas (of zelfs voor) met nieuwe wetgeving. En dat is echt een uitdaging als je kijkt naar alle wettelijke veranderingen van de laatste jaren.

Freepack heeft het volgens mij wel een beetje lastig gehad met het maken van de juiste keuzes als het gaat om de doorontwikkeling van het bestaande pakket, zoals Frontoffice en nieuwe technieken. Nu hebben ze een goede koers gevonden: Freepack is hard bezig het bestaande pakket te herprogrammeren, zodat het sneller wordt en ook online goed is te gebruiken. Er komen steeds meer nieuwe toepassingen en mogelijkheden in het pakket, zoals het eigen online urenportal. En er komen koppelingen met bijvoorbeeld digitaal ondertekenen.

Freepack zal in mijn beleving marktleider worden als de huidige software is herschreven en de kwaliteit van de helpdesk blijft zoals die nu is. Wel is het jammer dat veel Freepack-gebruikers niet altijd weten wat het pakket allemaal te bieden heeft. Heel veel gebruikers passen de software maar voor 40% toe, terwijl er nog zoveel meer uit te halen is! Door meer digitaal te doen, kan er efficiënter worden gewerkt. Ik help jouw organisatie graag alle mogelijkheden optimaal te benutten.

John van Nunen