Home

 

Certificeringstrajecten voor ISO, VCA, VCU en NEN

Je wilt de kwaliteit van je organisatie structureel verbeteren. Maar hoe pak je dat aan? Ik kan helpen bij het opzetten van een certificeringstraject, zodat jouw onderneming voldoet aan de normen voor ISO 9001, VCA, VCU en NEN 4400.

Uiteraard wil je dat die kwaliteit altijd optimaal is, niet alleen op het moment dat de audit plaatsvindt. Daarom zorg ik dat alle medewerkers volgens vastgestelde protocollen werken of met een kwaliteitsmanagementsysteem. Op die manier waarborg je de kwaliteit van de processen, ook als je onderneming groeit.

Wat is een HKZ certificering

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) stelt kwaliteits- en veiligheidsnormen op voor verschillende branches in de Zorg en Welzijn. Bijvoorbeeld voor apotheken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en tandheelkundigenpraktijken.
Aan deze normen is het HKZ-keurmerk verbonden. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

Per 1 mei 2012 is HKZ samengegaan met NEN. Het HKZ-keurmerk blijft bestaan als een van de keurmerken binnen NEN. Er is blijvende aandacht voor zowel herziening als ontwikkeling van HKZ-normen.

Een HKZ certificering kan heel goed worden opgezet met DentalRules voor Tandheelkundige praktijken.

Zorg dat ook jouw organisatie zo’n kwaliteitskeurmerk mag voeren en neem vandaag nog contact met me op 06-22496932 of stuur mij een mail